ja sekös minua ärsyttää. Rakkauslaulut pitäisi kieltää lailla. Varsinkin lällyt sellaiset. Ja voisko ihmiset olla nuolematta toisiaan minun kassalla. tai ylipäänsä julkisilla paikoilla. Ihan kuin yksinäisellä ihmisellä ei olisi jo tarpeeksi vaikeaa muutenkin. Tänään menen katsomaan punahilkka-leffan, ja jos siinä on romantiikan häivääkään, pistän rähinän pystyyn. Okei,en ole joka päivä näin vihamielinen. Tänään on taas ollut jotenkin vaikeaa.

Tuli vapaapäivä hyvään paikkaan. Eilen meinasin lyödä yhtä poikaa, kun se oli vaan niin ärsyttävä. En taida olla ihan niitä parhaita asiakaspalveluihmisiä. Tai lapsi-ihmisiä. No, omat lapset on varmaan eri asia. Sitten joskus.

Luin maailman parhaan kirjan. Chuck Palahniuk, Invisible monsters. Kertoo mallista, jonka kasvot tuhoutuvat ja joka tapaa sairaalassa Brandy Alexanderin, joka on melkein nainen, näiden ystävystymisestä. Juttu vaan alkaa tuosta, menee todella moniselitteiseksi loppujen lopuksi. Kaikkien pitäisi lukea (lainaan mielelläni omaani, kun sain sen luettua jo :P). Olen siis saanut uuden pakkomielteen, lukea kaikki tämän sedän kirjat. Teoksiin lukeutuu muun muassa Fight club. Taitava mies, ei voi muuta sanoa. Olisi niin hienoa osata kirjoittaa. Jotain, joka koskettaisi edes yhtä ihmistä. Noh, minun täytyy varmaan tyytyä siihen, mitä osaan. Ainakin viinan juomisessa olen hyvä, kun tuli hyväntekeväisyyttäkin harrastettua niin loistokkaalla menestyksellä :P

Päivän mietelause, luonnollisesti uudesta lempikirjastani: "Nothing of me is original. I am the combined effort of everybody I've ever known." No, kai päivään mahtuu kaksi mietelausetta, en osaa päättää kummasta pidän enemmän: "When we don't know who to hate, we hate ourselves."