hellurei.
täällä sitä ollaan kuin kissa kuumalla katolla, ja odotellaan ilmoitusta työpaikan saannista. Firma on sellainen kuin SDI Mediagroup, työ olisi jenkkidvd:iden kääntämistä englannista suomeksi. Kotityötä, voi tehdä koska haluaa ja missä tahansa. olisi aika mainiota. tein niille käännöstestin, ja ne nyt arvostelee sitä. vastaus pitäisi tulla viikon alussa. niillä on huutava työntekijäpula, ja ne oikein aneli minua tekemään sen testin sen jälkeen, kun olin lähettänyt niille CV:n. joten toivon, toivon niin kovasti. Koska tämä ratkaisisi useita tämän hetken pulmia (kuten mistä rahaa....)

edelleen olen kipeä. flunssan myötä yskä muuttui asteen pahemmaksi, hengitys vinkuu (mikä on uusi käänne) melko usein ja yöt on aika unettomia. lääkärit on edelleen ymmällään, sain nyt antibiootteja (jotka ei ainakaan kolmen päivän jälkeen ole auttaneet) ja viikon päästä takaisin, niin ne miettii, että mitäs seuraavaksi. Musikaalin ohjaaja suositteli kokeilemaan vaihtoehtoterapioita, sillä on kuulemma hyviä kokemuksia juurikin yskän ja hengitysongelmien hoidosta  noilla konsteilla (se on laulunopettaja ja oopperalaulaja, sillä alalla yskä ei ole mitenkään pop). eilen oli harjoitukset, ja laulaminenkin oli melko tuskaisaa, kun yskin. ainoa ongelma noiden vaihtoehtojuttujen kanssa on maksu, kun ei tota rahaa ole ihan mahdottomasti tällä hetkellä.

brighton oli mainio jälleen. Long Blondesin keikka oli kadehtittavan hyvä, laulaja hyppi ja pomppi ja tanssi ja silti lauloi täydellisesti. Mutta ei kyllä voittanut regina spektoria, se oli yksi elämäni parhaimmista kokemuksista. Sillä oli 39 astetta kuumetta, ja silti se oli mieletön. Ja keirankin tykkäsi tosi paljon. sillä naisella on kyllä sen verran karismaa, että en tiedä kuka ei voisi tykätä, tai ainakaan arvostaa. voitin keiranin jälleen ilmakiekossa :)

pitää ruveta miettimään, että mitä huonekaluja sitä haluaa pitää. muutto on edessa helsingissä toukokuun lopussa, olen minä siellä tahi en, joten pitää päättää mitä kaisa saa heittää pois, mitä pitää heivata jonnekin varastoon odottamaan paluuta. hankalaa, kun ei ole siellä. noh, ehkä asiat tästä pian helpottuu. toivotaan...