olen virallisesti luovuttanut käännöshomman kanssa. lähetän sinne vielä yhden sähköpostin, jossa sanon, että on aika kummallista toimintaa, kun ette vaivaudu vastaamaan, olkoon vastaus vaikka en tiedä. noh, sain toisen työpaikan, paikallisesta elokuvateatterista. eipä se nyt mitään hääviä ole, eikä koulutukseen liittyvää, mutta saanpahan ainakin rahaa. ja edelleen jatkan paremman paikan etsimistä, on kuitenkin nyt ainakin suunnitelma B jos ei parempaa löydy. elokuvateatterissa on kuitenkin se hyvä puoli, että sieltä saa ilmaisia leffalippuja, työkaverit on nuoria ja mukavia, ja on se ainakin parempi kuin mcdonald's. yritän edelleen jatkaa positiivista ajattelua. ja madame tussaudsillekin on mahdollisuudet, ne halusi minut jo pääsiäiseksi, mutta ollaan siellä berliinissä ja prahassa. mutta ne sanoi soittavansa uudestaan kesää lähempänä. se voisi olla aika siisti työpaikka :)

tänään on st patrick's day :) mennään pubiin katsomaan rugbya, ja keiran meinaa juoda ainakin yhden guinessin tunnissa. minä pidän vähän hiljaisempaa tahtia, kun huomenna on musikaalin tekninen läpimeno, niin ei viitsi ryypiskellä ihan päättömästi. näillä on täällä huomenna äitienpäivä, mikä on jokseenkin kummallista. miksei se ole kansainvälisesti sama päivä, mietin minä.

yskä on parempi, joskin edelleen täällä. tällä hetkellä vedän steroideja nenään, ihan lääkärin määräämänä. toivottavasti ei parta ala kasvaa :P