heip.

minusta on tullut laiskamato. no okei, teen 40-50 tuntia viikossa toita, mutta vapaa-aikana ei oikein jaksa tehda mitaan. eli olen myos ollut laiska kirjoittaja, sori :) mutta yritan skarpata.

tanne kuuluu hyvaa. keiranilla on tanaan ensimmainen tyovuoro makkarissa (we are a mcdonald's family). se on hyva juttu sen takia, etta nyt silla on sitten paremmat mahdollisuudet saada suomessa makkarista toita, koska siella voi olla toissa, vaikka ei suomea osaisikaan. jee. koulusta ei ole viela kuulunut vastausta, toivottavasti pian saadaan tietaa, niin voisi laittaa hoasille hakemuksen. kaisa ehdotti, etta haettaisiin myos helsingin kaupungin kamppia, mika ei ole ollenkaan huono idea. olisi katevaa, ettei tarvitsis tulla sinne auntoa metsastamaan, vaan etta voitaisiin hakea internetissa. saatiin viimeinkin taalta loppukesaksi huone. kaveltiin poispain asuntotoimistosta, ja paiviteltiin, miksi meilla ei ole ketaan kavaereita, joilla olisi tyhja kamppa kesalla, kunnes keiran tajusi, etta sen parhaalla ystavalla on...joten muutetaan sen huoneeseen, ja voi olla, ettei tarvitse maksaa vuokraa. yhdessaasuminen on sujunut ainakin tahan asti todella hyvin, ottaen huomioon, etta asutaan yhden hengen makuuhuoneessa, ja nukutaan single bedissa.

odotan innolla suomeen tuloa. 20. paiva haluan sitten nahgda mahdollisimman paljon tuttuja naamoja viela maarittamattomassa paikassa! mulla on ollut kova ikava, ja haluan kuulla kaikki kuulumiset.

tentit on tosiaan ohi, ja uskon, etta kaikki meni lapi. on ollut mukavaa, kun on ollut aikaa lukea tavallisiakin kirjoja. Suosittelen erityisesti philip k. dickin man in the high castlea. se kertoo maailmasta, jossa japani ja saksa voittivat toisen maailmansodan. tosi mielenkiintoinen. elokuvissa istun melkein joka paiva, joko toissa, tai vapaapaivina katsomassa leffoja, kun kerta ilmaiseksi paasee.

leikkasin itselleni kesatukan. ensimmaista kertaa kaytin saksia leikkelemisee, ja hyvin meni. nyt on sellainen melko lyhyt polkkatukka, ja vaalensin sita myos hieman. laitan kuvan piakkoin, ainakin facebookiin.

keiran meinaa hankkia ajokortin kesalla. ihan kiva idea, tosin olen nahnyt miten se ajaa pyoralla, joten huoletumisaste autolla ajosta on melko korkea...no, toivottavasti se selviaa tasta hengissa. ja mie tiedan etta se matkapaivakirja puuttuu edelleen. karsivallisyytta ihmiset. hyvaa kannattaa odottaa :)