heip.

suomi sitten oli ja meni. oli mukavaa :) kaikki oli viela samanlaisia, haat meni hyvin (mita nyt tuli otettua vahan reippaammalla kadella, ja sitten kaatuisn, ja polvi on edelleen aika rupinen) ja ikava on edelleen. haluaisin kovasti tulla satun synttareille, mutta lentohinnat niihin aikoihin on aika kovaa luokkaa...katellaan.

ollaan asuttu pari paivaa uudessa asunnossa. on aika luksusta, meilla on parisanky ja oikein olohuonekin. saadaan ehka helsingista kumpulasta perheasunto intiankadun upouudesta hoasin rakennuksesta. sahkopostissa luki "on hyvin todennakoista, etta teille tarjotaan asunto", mika nyt toivottavasti tarkoittaa, etta tarjotaan. se olisi helpottavaa.

toissa on melko kiiretta, kun shrekilla oli ensi-ilta. aika uuvuttavaa, olen koko ajan joko toissa, tai vasyneena kotona. no, huomenna mennaan katsomaan tori amosta, jipii! eli siis vapaapaiva pitkasta aikaa. huomenna varmaan jatan irtisanomiskirjeen, kun haluan lopettaa jo elokuun alkupuolella. ei jaksa enaa pitkaan painaa. meilla ei ole enaa kotona nettia, eli taytyy pikaisesti menna viela maksamaan laskuja. oli mukavaa nahda tuttuja, vaikkakin ikavaa kuulla, etta niin monet on lahdossa vaihtoon. toisaalta, onpahan ensi vuonna paljon majapaikkoja erinaisissa euroopan kaupungeissa. jee sille!